A felhevített Rama Rama margarinban felpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát,majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Együtt pirítjuk majd felengedjük 1 liter vízzel, ízesítjük a KNORR Házias Tyúk levesalappal. Félpuhára pároljuk a húst,majd összefőzzük a kockázott zöldségekkel.
Legvégül besűrítjük a lisztből és tejfölből készített habarással,ízesítjük a GLOBUS mustárral,jól kiforraljuk.
Ha szükséges után ízesítjük Delikát 8 ételízesítővel. Kínálhatunk mellé citromot,lehetőség szerint szórjuk meg a kész levest frissen vágott petrezselyemzölddel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom