A csirkét olajjal megkenjük, besózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd előmelegített sütőben piros-ropogósra sütjük. Néha meglocsoljuk. Tetszés szerinti k
A csirke hasüregét szórjuk be sóval, majoránnával, és tegyünk bele rozmaringot. Kívül is sózzuk meg, és kenjük be olajjal vagy olvasztott zsírral.
Az elő
Szórd be majoránnával, sóval a csirke hasüregét és tegyél bele egy ágacska rozmaringot. Sózd be kívül is és egy kenőtoll segítségével olajjal vagy olvasz
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, és majoránnával ízesítjük. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk, és magházát kiszedj
A csirkét vágjuk félbe, majd húskalapáccsal kicsit ütögessük meg. A krémsajtot keverjük össze annyi sóval, hogy erősen sós legyen, majd adjuk hozzá a több
Keverjük össze az olajat, a citromhéjat és levet, a fokhagymát, a petrezselymet. A csirkemellet tegyük a pácba, sózzuk, borsozzuk. melegítsük fel a grillserpeny
Egy tálban elkeverjük a salátaleveleket a borecetes mártásban, majd hűtőbe tesszük. Egy másik tálban összekeverjük a felaprózott hagymát, a levest, a kaprot
A csirkét sózzuk és borsozzuk meg, és lefedve tegyük 2 órára hűtőbe. Grillezés előtt 20-30 perccel vegyük ki a hűtőből, hogy melegedjen. Készítsük elő
Ugrás a lap tetejére >>