» 3 kicsontozott, hosszában kettévágott csirkemell » 250 g rukkolasaláta » 4 cikkekre vágott paradicsom » 1 citrom leve és finomra reszelt héja » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze az olajat, a citromhéjat és levet, a fokhagymát, a petrezselymet. A csirkemellet tegyük a pácba, sózzuk, borsozzuk. melegítsük fel a grillserpenyőt, és a csirkét süssük meg benne. Amikor elkészült rukkolával és a pradicsomcikkekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom