» 4 csirkefelsőcomb » 4 csirkealsócomb » 1 tk. durva szemű tengeri só » fél tk. frissen őrölt fekete bors » A mártáshoz: » 2 ek. hoisin-mártás » 2 ek. almaecet » 1,5 ek. dijoni mustár » 2 tk. szójaszósz, 2 tk. mogyoróolaj » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors
A csirkét sózzuk és borsozzuk meg, és lefedve tegyük 2 órára hűtőbe. Grillezés előtt 20-30 perccel vegyük ki a hűtőből, hogy melegedjen. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük össze a máz hozzávalóit. A húst tegyük a grillrácsra a bőrös oldalával lefelé. Süssük 10 percig, közben forgassuk. Süssük még 10 percig indirekt hő felett, majd kenjük be a mártással, és süssük még 10-20 percig lefedve. Sütés közben többször kenjük meg a mártással, és forgassuk többször.
Elkészítési idő: 40-50 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom