Szórd be majoránnával, sóval a csirke hasüregét és tegyél bele egy ágacska rozmaringot. sózd be kívül is és egy kenőtoll segítségével olajjal vagy olvasztott zsírral kend meg gondosan.
Helyezd egy megfelelő nagyságú sütőpapírra az előkészített szárnyast. Gondosan csomagold be, akár át is kötheted egy spárgával. Tedd a forró sütőrácsra és 25-30 percig süsd 240°C-on.
Grillcsirkesütő zacskóban és lefedhető tűzálló tálban is készítheted. Ha a már puha csirkét ez utóbbiba sütöd- fedőt levéve- pirítsd szép aranybarnára 5-6 perc alatt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom