Melleket helyezzük 2 réteg sütőpapír közé, és klopfoljuk ki őket.
spenót felét osszuk szét a filékre, mindegyikre tegyünk pármai
sonkát, majd terítsük be
spenóttal. Helyezzünk rájuk 3-4 garnélát, és tekerjük őket össze. Csavarjuk be meg
vajazott alufóliába, rakjuk sütőlemezre és süssük 20 percig.
Főzzük meg a tésztát, majd tegyük tányérra.
Olvasszuk meg a
vajat, pároljuk meg benne a póré
hagymát és a
sárgarépát. Turmixoljuk össze a
céklát és a
majonézt. Öntsük a zöldségekre és a tészta köré.
Másik
céklát vágjuk rombusz alakra, és rakosgassuk a tányér szélére. Húst csomagoljuk ki, vágjuk szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>