Csirkecombokat sózzuk, bekenjük mézzel, felöntjük tokaji borral. Hűtőbe tesszük. Szőlőszemeket kimagozzuk. Mézből mézkaramellt készítünk, hozzáadjuk a ma
Csirkecombfilét a fűszerkeverékkel jó alaposan bedörzsöljük (só, bors, paprika, összevágott fokhagyma). Kevés olajon megsütjük. A paradicsomot félbevágjuk,
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd fehéredésig sütjük. Eközben a felaprózott hagymákat egy másik serpenyőben megpirítjuk, majd hozzáadjuk az olajbogyót, a mo
A combokat sóval, borssal, paprikával meghintjük, majd vajon pirosra sütjük. Ezután beletesszük a hagymát, majd ha ez is megpirult, a felcsíkozott répát is. S
Az olajba keverjük a fűszereket, majd a combokat megkenjük vele, és kb. 20 percig sütjük magas fokozaton. Ezután sózzuk, borsozzuk, és már kínálhatjuk is.
A combokat sózzuk, borsozzuk, megpirítjuk, majd vizet öntünk alá, és így kb. fél órát pároljuk. Ezután a zsiradékon megpirítjuk a felszeletelt hagymát, maj
Csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, és pirosra sütjük. Répát csíkokra vágjuk, brokkolit is felaprítjuk. Serpenyőben bacont pirítunk.
Vajat melegítünk,
Hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A paradicsom héját lehúzzuk. Kockára vágjuk, és a hagymához adjuk. Fűszerekkel ízesítjük. Vágot
Ugrás a lap tetejére >>