A csirkét daraboljuk fel, és készítsük belőle pörköltet. Miután a pörkölt kihűlt, csontozzuk ki, és a húst szeleteljük apró darabokra. Keverjünk hozzá k
Távolítsuk el az egyik csibéből a villacsontot, hasítsuk végig kétoldalt a gerince mentén, majd azt is távolítsuk el. A mellékcsontjára lenyomva lapítsuk le.
A csirkéről lehúzzuk a bőrt, majd kicsontozzuk, és felkockázzuk. Sót és curryport adunk hozzá, majd 2 órán át állni hagyjuk.
Az olajat felforrósítjuk, a
A rizst forró vízben feltesszük főni. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményítőt elkeverjük az 1 dl vízzel és a Grill fűszervarázzsal és pirospaprikáva
A csirkés és a hagymát felvágjuk. A hagymás lepirítjuk, rátesszük a csirkét, megsózzuk, és pirítjuk. Miután lepirult hozzáadjuk a kockára vágott kaliforni
A szárnyakat megmossuk, és félbevágjuk. Az olajba belekeverjük a mézet, az ecetet, a gyömbért, sót, borsot, cukrot, szójaszószt és az összezúzott fokhagymá
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot, a gyömbért és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az el
Kezdjünk el hevíteni 2 evőkanál olajat és futtassuk meg benne az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és egy felkockázott paradicsom
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom