» 1 közepes csirke 8 részre osztva » 1 pohár édes jerezi bor » 1 kis pohár borecet » 1 csésze szárnyaslé » 1 kisebb csomó aromafűszer » só, egész fehér bors
A csirkét megsózzuk. A párolóedénybe sós vizet teszünk, hozzáadjuk az ecetet, a borsot, és a fűszereket, és a csirkét 30 percig pároljuk benne. A szárnyaslét és a bort tálba öntjük, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a csirkét és 1,5 órát pácoljuk. Hidegen tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra, plusz a pácolás
Nehézségi fok: könnyű
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom