» 10 csirkecomb lebőrözve és kicsontozva, és kockára vágva » 1 ek. növényi olaj » 1,5 tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors » Máz: » 125 ml tyúkhúsleves » 3 ek. szójaszósz » 3 ek. mirin » 2 ek. frissen facsart citromlé » 1 ek. barna cukor » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors » 8 nyárs, 30 percre vízbe áztatva
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük össze a húst, az olajjal, a sóval és a borssal. Szúrjuk rá a húst a nyársakra, és 2 órára tegyük hűtőbe. A mártáshoz a hozzávalókat forraljuk fel, és forraljuk a felére. Tegyünk a grillre alufóliát, és fektessük rá a nyársakat. 5 percig lecsukva süssük, majd nyissuk fel a tetőt, kenjük meg a nyársakat a mázzal, és még süssük 5 percig, közben forgassuk, és kenegessük a mázzal.
Elkészítési idő: 2 óra 35 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom