A csirkemelleket a fokhagymával bedörzsöljük, ráöntjük a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk. Így 20 percet sütjük, eközben egy lábosban a sárgabarackot és
A hagymát és egy csilipaprikát barnára pirítjuk, sózzuk, paprikázzuk (fűszerpaprika) majd beletesszük a feldarabolt tyúkot. Hagyunk a saját levében főni, ha
A csirke combokat megmosom,megfsüszerezem ,borsal,zuzott fokhagymával,ételizesítővel,aki szereti piros örölt
piros paprikával.A füszereket egy kevés olajban e
Forrósítsuk fel az olajat, és süssük körbe a csirkehúst. Vegyük ki, és tegyük a lábosba a visszamaradt olajra az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát
A csirkemell bőrét leszedjük, kicsontozzuk, majd a 8 hússzeletet kiklopfoljuk. Ráfektetünk egy-egy szelet gépsonkát és sajtot, majd felgöngyöljük a húst, és
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahal
A csirkéket feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk a lisztbe és kisütjük. Lábosba tesszük, hozzáöntjük a két üveg sört, beletesszük a felapríto
A csirke combokat bedorzsoljuk a felsorolt fuszerekkel, a tuzallo edenyben teszunk vajat , fel deci sort es bele sorakoztatjuk a tuz allo sutoben , le fedjuk es a lernib
Ugrás a lap tetejére >>