Rázogatott csirke brokkolival és kesudióval recept
Hány személyre: 4 személyre
» 800 g csont és bőr nélküli csirkecomb » 250 g brokkoli » 80 g kesudió » 125 ml kínai osztrigaszósz » 1 vékony cikkekre vágott hagyma » 3 gerezd zúzott fokhagyma » 3 evőkanál szójaszósz » 3 evőkanál mogoyróolaj » párolt jázminrizs a tálaláshoz
Hevítsük fel a vokot, majd tegyünk bele 1 evőkanál olajat, szórjuk bele kesudiót és 2-3 perc alatt süssük aranyszínűre. Szedjük ki, és a vokba öntsünk 1 evőkanál olajat, majd hevítsük fel. A csirke felét süssük majdnem készre. A másik felét is süssük meg. Öntsük a vokba a maradék olajat, tegyük bele a hagymát és pirítsuk meg. Tegyük bele a brokkolit és a fokhagymát. Rázogatva 2 percig süssük. Öntsük bele az osztrigaszószt és a szójaszószt. Tegyük vissza a csirkét is. Süssük addig, amíg a csirke felforrósodik. Szórjuk rá a kesudióté és jól rázzuk össze. Rizzsel tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom