» 4 csirkemellfilé, bőr nélkül és 4 csirke felsőcomb, kicsontozva, bőr nélkül » 2,5 dl joghurt » 3 evőkanál tandoori currykrém » Só és őrölt fekete bors
Vagdossuk be a húst egy éles kés segítségével és rakjuk egy tűzálló tálba. A joghurtot keverjük össze a currykrémmel. Ízesítsük sóval és borssal. A keveréket öntsük rá a húsra és rázzuk alaposan össze. Frissen tartó fóliával takarjuk le és 8 órára rakjuk a hűtőbe. 190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A fóliát vegyük le a tálról és a tálat rakjuk a sütőbe. 20-30 perc alatt süssük meg. Tálaljuk azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom