A csirkecombokról fejtsük le a bőrét, és éles késsel metsszük ki belőle a csontokat. A csonton maradt húst faragjuk le, és a kapott húsokat vágjuk hasonló nagyságú darabokra.
A serpenyőben forrósítsunk kevés olajat, dobjuk bele a húst, és pirítsuk meg. Ízesítsd
sóval,
mustárral,
borssal, szórjuk bele az egyik csokor kaprot finomra vagdalva. Öntsünk rá kevés bort, rázzuk össze, és hagyjuk hogy összeforrjon.
Eközben a
tejfölt keverjük simára a
liszttel. Miután a hús megpuhult, vegyük le a tűzről,és keverjük el benne a
tejfölös habarékot. Egy kis időre tegyük vissza a tűzre, míg rottyan egyet, és már tálalhatod is. Hintsd meg a maradék
kaporral, csepegtess rá némi
tejfölt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>