A kacsát jó előre befűszerezzük a sóval és borssal, majd pácolódni hagyjuk, amíg a mártást elkészítjük. Ehhez a cukrot a vízzel világos színűre karamel
A csirkemellet vágd vékony csíkokra, locsold meg szójamártással. Egy narancsot moss meg, reszeld le a héját, levét facsard ki. A többi narancsot is mosd meg, a
A csirkeszárnyakat megtisztítás után visszahajtjuk háromszög alakúra.
Ezután papírtörlőn,vagy konyharuhán gondosan leszárítjuk. (Hogy ne lövöldözzön,mi
A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, majd megsózzuk.
A húst felszeleteljük, majd a fűszerekkel elkevert lisztbe forgatjuk, és egy kivajazott tepsibe tesszük. A hagymát felkarikázzuk, és a lisztbe forgatjuk, majd a h
Kacsamájat ujjnyi darabokra vágjuk. Tábla rakjuk, ráöntjük a bort, konyakot, kis tejszínt. Állni hagyjuk a hűtőbe.
Üreget vágunk a kacsamellbe, megsózzuk, b
A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki
A csirkét megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Tepsibe rakjuk, mellétesszük a felkarikázott zöldségek
Ugrás a lap tetejére >>