Csontozzuk ki a kacsát, főzzük meg a csontot kevés, ízesítetlen vízben, majd szűrjük át a levet. Daraboljuk fel a húst, forgassuk bele gyömbér, só és 1 ek.
A gyöngytyúkot süssük körbe, majd vágjuk félbe. Tegyük egy tűzálló edénybe. Keverjük össze a szójaszószt, a mézet, egy kevés sót, olajat, a zöld ániz
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
A fenyőmagokat megpirítjuk, majd a felét egy turmixba tesszük a bazsalikommal, a fokhagymával, parmezánnal, sóval, borssal és olívaolajjal együtt, és az egész
Fogjunk egy tálat, és keverjük benne össze jó alaposan a tejfölt és a pestót, majd tegyük félre összeérni egy időre. A kenyereket pirítsuk meg, majd kenjük
A fácánt egy sütőtálba tesszük, mellérakjuk a diót, a mazsolát, a vajat, a narancslevet és a teát, sózzuk, majd 50-60 percig alacsony fokozaton pároljuk. Ezu
A csirkét megtisztítjuk, kívül-belül megmossuk, majd levágjuk a szárnyvégeit, a lábszárait és a nyakát. Négy részre vágjuk, és megsózzuk. A májat a szá
A csirkemellet vágjuk darabokra, majd pároljuk meg a mogyoróhagymával és a tárkonnyal. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük rá a pezsgőt, és sűrítsük be a tejsz
Ugrás a lap tetejére >>