A csirkét tisztítsd meg, és vágd kis darabokra. Sózd és borsozd meg. A padlizsánt mosd meg, és héjastól vágd egy centis karikákra, majd megsózva 10 percig ha
Főzd puhára levesben a csirkemelleket, majd szedd le a húst a csontokról és ujjnyi csíkokra vágd.
A felhevített olajba szórd a megmosott rizst, futtasd meg, ma
Ezt az ételt előző nap kell elkészíteni,mert 1 napot állni kell hűtőben,hogy összeérjenek az ízek!!
A csirkemellfiléket 5 dkg-s szeletekre vágva besózzu
A hozzávalókat külön előkészítjük. A libacombok bőrét lehúzzuk, a húst kicsontozzuk és feldaraboljuk. Serpenyőben aranyszínűre pirítjuk. A velős csontot
A csirke fejét, lábait eltávolítjuk, a belsőségeit a szárnya alá tesszük, majd lisztbe, tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. A hús
A csirke mellét verd ki és sózd meg. Mindegyiket tedd előbb lisztbe, majd tojásba és végül zsemlemorzsába. Forró olajban süsd: előbb fedő alatt, majd megford
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A májat megmossuk, felszeleteljük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, megsütjük a zsírban, és megsózzuk.
Ugrás a lap tetejére >>