A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a
A csirke combokat megmosom,megfsüszerezem ,borsal,zuzott fokhagymával,ételizesítővel,aki szereti piros örölt
piros paprikával.A füszereket egy kevés olajban e
Forrósítsuk fel az olajat, és süssük körbe a csirkehúst. Vegyük ki, és tegyük a lábosba a visszamaradt olajra az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát
A csirkemell bőrét leszedjük, kicsontozzuk, majd a 8 hússzeletet kiklopfoljuk. Ráfektetünk egy-egy szelet gépsonkát és sajtot, majd felgöngyöljük a húst, és
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahal
Jókora tepsibe karikázzuk a meghámozott burgonyát. Megsózzuk, rászórjuk a szerecsendiót, majd rátesszük a vékony karikára vágott vöröshagymát. Az almát m
A csirkéket feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk a lisztbe és kisütjük. Lábosba tesszük, hozzáöntjük a két üveg sört, beletesszük a felapríto
A csirke combokat bedorzsoljuk a felsorolt fuszerekkel, a tuzallo edenyben teszunk vajat , fel deci sort es bele sorakoztatjuk a tuz allo sutoben , le fedjuk es a lernib
Ugrás a lap tetejére >>