A hússzeleteket verjük ki, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába. Bő zsírban süssük ki.
Sült burgonyával tálaljuk.
A húst sózzuk, majd bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. A citromkarikákkal díszítve ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
Hevítsük fel a vokot, majd tegyünk bele 1 evőkanál olajat, szórjuk bele kesudiót és 2-3 perc alatt süssük aranyszínűre. Szedjük ki, és a vokba öntsünk 1
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Dobjuk bele a hagym
Keskeny szeletet vágom a pulykamellet, kikloffolom egy kicsit, megsózom és egy félreteszem arra az időre, míg a tölteléket elkészítem. Egy fej vöröshagymát a
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, majd 10 dkg vajat felforrósítunk, és addig sütjük, amíg aranyszínű lesz. Rászórjuk a liszt felét, majd még néh
A vaj felén arany színűre sütjük a feldarabolt csirkét, majd rászórjuk a lisztet, és néhány perc után felöntjük a borral és a levessel. Sózzuk, borsozzuk,
A babot főzés előtt egy nappal vízbe áztatjuk. A kását megmossuk, és leszűrjük. A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A hús z
Ugrás a lap tetejére >>