A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Ízlés szerint sózzuk.
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, a paradicsomot szórjuk meg a provence-i fűszerkeveré
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
A szalonnát és az egyik hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a fokhagymával és a szalonna felével megtűzdeljük a pulykát. Tepsibe tesszük, aláöntjük a bor
A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd félig átsütjük az olajban. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott gombát, és az egészet puhára sütjük. A végén belet
Vágd fel a húst úgy 3-4 cm- es kockákra. Tisztítsd meg a répát és a hagymát, előbbit karikázd fel, az utóbbit negyedeld.
Kenj meg arasznyi bambuszpálcákat
Elkészítése ugyan az, mint a csirkepörköltnek, csak itt pulykahúst használunk.
Ugrás a lap tetejére >>