Egy serpenyőben forrósítsuk össze a
vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a
gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a
fokhagymát, és
sózzuk,
borsozzuk. Öntsük rá a levest és a bort, majd forraljuk fel. Fedjük le, és főzzük 15 percig kis lángon.
Vegyük ki a húst és a
gombát, majd tegyük félre. Forraljuk a felére a szószt. Adjuk hozzá a
tejfölt, a
mustárt és a
tárkonyt. Kevergetve forraljuk, amíg besűrűsödik.
sózzuk,
borsozzuk a mártást. Szeleteljük fel a húst, kanalazzuk rá a mártást.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>