Csirkemellet felszúrjuk. Az üregbe mozzarellát és olívabogyót töltünk. Megszórjuk provence-ival, és megsózzuk. Kis lángon mindkét oldalát megsütjük. Mási
Egy edénybe tegyük bele a húst, öntsük rá az olajat, adjuk hozzá a citrom levét, és héját,és az oregánót. Ízestísük sóval és borssal. Forgassuk össze,
A combokból eltávolítjuk a csontot, majd megsózzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük a sajtot, a tojások sárgáját, a felkockázott sonkát és a fűszereket. Ezzel
Húst négy szeletre vágjuk, kiklopfoljuk. Koriandert és rozmaringot összevágjuk. Borókabogyót morzsában összetörjük, majd bedörzsöljük vele a húsokat. Egy
A megmosott húst szeleteljük fel és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután hempergessük meg a lisztben és egy kis olajon néhány perc alatt mindkét oldalá
A citrom levéből és héjából, a cukorral, sóval és fűszerekkel páclét készítünk, majd a húsra öntjük, és másnapig hűtőbe tesszük. Utána grillen megs
Először is készítsünk páclevet. A kifacsart citromok levét dolgozzuk össze az olívaolajjal, a gyömbérrel, a mézzel, a felaprított metélőhagymával és ízl
Egy tálban összekeverjük a felaprózott zöldségeket, a babérlevelet, a bort, a borókabogyót, az ecetet és az olaj felét, majd a fácánokat egy éjszakán keres
Ugrás a lap tetejére >>