» 50 dkg pulykamell » 25 dkg óvári sajt » 8 db őszibarack » só és bors » provence-i fűszerkeverék » petrezselyem » liszt » olaj
A megmosott húst szeleteljük fel és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután hempergessük meg a lisztben és egy kis olajon néhány perc alatt mindkét oldalát aranysárgára sütjük.
A sült húst tegyük egy hőálló tálba, rétegezzük rá a meghámozott és karikára vágott barackokat. Fűszerezzük a fűszerkeverékkel, szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük. Tálaláskor friss petrezselyemmel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom