Keverjük össze az olajat, a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért, a római köményt, a kurkumát, a sót, a borsot, a citromot, az olívát és a korianderzöldet. Fo
Keverjük össze a marokkói fűszerkeveréket és az olajat, majd ecsettel kenjük a csirkére. Melegítsük fel a grillserpenyőt, és a csirkét süssük, amíg meg ne
A kömény- és koriandermagot megpirítjuk, majd amikor kihűlt, összezúzzuk. Belekeverjük a paradicsompürébe, hozzáadjuk a citromlevet és a héját, kurkumát, s
Keverjük össze egy tálban a sajtot, a lisztet és a vajat. A jércemelleket töltsük meg a masszánkkal, majd megsózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirí
A burgonyát lereszeljük a fokhagymával együtt és belerakjuk a fűszereket meg kb 3-4 evőkanál lisztet.Ezt össze dolgozzuk és állni hagyjuk 1 órát..A masszába
A hagymát apróra vágjuk,kevés olajon megpároljuk,hozzáadjuk a csíkokra vágott húst,fűszerezzük,kevés vizzel puhára főzzük.Az
elkészített,vagy a konzer
melegítsük elő a sütőt 230 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Keverjük össze a paradicsomszószt, a barbecue-szószt, a Worcester-szószt, a barna c
A csirkét feldaraboljuk, lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A csirkét kiszedjük, az olajat leöntjük, de a serpenyő alján hagyunk egy kicsit. Beletesszük a
Ugrás a lap tetejére >>