Vajazzunk ki egy sütőedényt. Sózzuk be a libát, és helyezzük bele a libát. Melegítsük elő a sütőt, és süssük meg a húst. A megsült szárnyas alá önts
Az értékes zsírt levágjuk a libáról, és azt használjuk fel a töpörtyű készítéséhez. Feldaraboljuk, és pár helyen beirdaljuk, majd felöntjük vízzel, é
Libamellet ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejben leáztatott zsemlét. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk. Egy tojást beleütünk. Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk, és
Pácot készítünk, mustárból, ketchupból, mézből valamint a lime és narancs levéből és reszelt héjából. Szójaszószt is adunk hozzá.
Pulykamellet 4 db 2
Forraljunk sós vizet egy fazékban, szórjuk bele a rizst és 10-15 perc alatt főzzük puhára. Szűrjük le és csöpögtessük le. A csirkét húzzuk beáztatott hurk
A hagymát és a petrezelymet felaprítjuk, a zöldségeket felkockázzuk. A libabaprólékot feldaraboljuk, majd a zöldségekkel és a hagymával együtt a libazsíron
A leöblített, megtisztított aprólékot felöntjük kb. másfél liter hideg vízzel, hozzáadjuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, a zellert, gombát, egés
A hagymát felkarikázzuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Tálal
Ugrás a lap tetejére >>