A felszeletelt pulykát sózzuk, borsozzuk, majd egy-egy ek. vajban és olajban elősütjük. Eközben egy lábosban felforraljuk az aszúval felöntött mazsolát. Egy k
Mossuk meg a paprikákat, és először negyedeljük, majd felezzük meg őket. Pucoljuk meg és negyedeljük fel a mogyoróhagymát. A csirkecombot vágjuk két részre
A pulykamellből 4 szeletet vágjunk le, sózzuk meg ízlés szerint, és vékonyra klopfoljuk ki. A medvehagyma leveleket mossuk meg alaposan, majd szárítsuk le és v
Egy tálban a húshoz keverjük a felaprított újhagymát, mentát, az összepréselt fokhagymát és a felkarikázott chilit. Sózzuk, a fahéjjal ízesítjük, majd ho
A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, és majoránnával ízesítjük. Egy jénai tál alját befedjük szalonnaszeletekkel, majd ráöntjük a mexikói vegyes z
A felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott lilahagymát. Rátesszük a mexikói zöldségkeveréket,és pár percig együtt pirítjuk.
A kockára vágott májat
A libát bő, lobogó forró vízben tíz percig főzzük, majd lecsepegtetjük. Nyakánál fogva fellógatjuk egy száraz, jól szellőző helyiségben és ecsettel beke
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. 5-ös fokozat gázsütő esetén. Tegyük egymás mellé a tepsiben a csirkecombokat. A mustárt és a mézet keverjük össze, só
Ugrás a lap tetejére >>