Négy darab megpucolt, kimagozott és cikkelyekre vágott almát futtassuk meg a vaj felében 5 perc alatt. Ízesítsük két felaprított vaníliarúddal, sóval és bor
A combokat besózzuk, majd 5 percig olajban sütjük, és félretesszük. Helyére tesszük a felaprózott vöröshagymát, megszórjuk a pirospaprikával, majd felöntj
A megtisztított csirkét felszeleteljük, lesózzuk, és forró zsírban megpirítjuk. A levét leöntjük, és a csirkét félrerakjuk. A zsírban megpirítjuk a szalon
A csirke combot megmossuk ,bekenjük a Rama margarinnal megsózzuk és megszórjuk majorannával.
Betekerjük egyenként az alufóliába és tepsiben 50 percig
sütőbe
A jércemellet és a szalonnát 20-20 db szeletkére vágjuk. A gombával együtt egy tálban összekeverjük a mustárral, olajjal, sóval, borssal és a majoránnával.
Az elnegyedelt csirkét sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük a fokhagymás vajjal, megszórjuk a majoránnával. Előmelegített sütőben magas fokozaton egy órát sütj
A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk. Ezután vajon átsütjük, majd egy jénaiba tesszük. Hozzáadjuk a karikákra vágott hagym
A csirke húsát feldaraboljuk, majd félretesszük. A hagymát felaprózzuk, megpirítjuk, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a húst, a felkockázott zö
Ugrás a lap tetejére >>