Melegítsük elő a grillt. A húsról szedjünk le minden zsírt. Vágjuk be a tetejét kereszt alakban, de ne vágjuk át.
Keverjük össze a szójaszószt, mézet, ci
Keverjük össze egy lábosban a mézet, a szójaszószt, a szezámolajat, a gyömbért és a fokhagymát. Melegítsük fel, majd öntsük egy tálba, és hagyjuk hűlni.
Párolóedénybe sós vizet forralunk 1 kis pohár borral. A pulykamellet megsózzuk, borsozzuk, és 30 percig pároljuk. A hagymát és a sárgarépát kockára vágjuk,
A kacsahúst apróra daraboljuk, összekeverjük a kakukkfűvel, a babérral, a sóval és a borssal, felengedjük egy kevés vízzel és lefedve kis lángon 1 óra 45 pe
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd olajban megfuttatjuk. Eközben a cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük a borral, és ezt a csirkére locsoljuk. Hozzáadjuk a fels
A melleket lapítsuk ki húsklopfolóval. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet és a snidlinget. Sózzuk, borsozzuk a húst. Mártsuk lisztbe, majd felvert
A kacsacombokról eltávolítjuk a bőrt és a zsírt, majd kis kockákra vágjuk. Egy mély tálba tesszük, ráöntjük a szójaszószt, megszórjuk kakukkfűvel, ráö
A megmosott paradicsomot és a sajtot szeletekre vágjuk. A bazsalikomot megmossuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprítjuk. A húst megmossuk, sóval, borssal ízesí
Ugrás a lap tetejére >>