Egy tálban összekeverünk 4 ek. olajat, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a sót és borsot, valamint a borókabogyó őrleményt, majd eb
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
A bőrt leszedjük a húsról, kicsontozzuk, majd jól átsütjük, végül 20 percig pároljuk.
A gombát felszeleteljük, egy kevés lisztet összegyúrunk a Rama mar
A libacombokat olvasztott vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a calvadost és flambírozzuk. Beletesszük a meghámozott, félbevágott, felszeletelt vöröshagymát, ráönt
Az árpakását megmossuk, leszűrjük, és sós vízben puhára főzzük. A tisztított libacombokat megfűszerezzük, és megsütjük a zsírban, majd egy lábosba rakj
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
A pulykaszárnyak végét levágjuk, majd a szárnyakat a forgónál szétvágjuk, így minden szárnyból két darabot nyerünk. Sózzuk, borsozzuk, kenünk rá kevés m
Ugrás a lap tetejére >>