A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és ös
A húst 1 cm-esre szeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk, majd elkeverjük az olajjal, és rákenjük a hússzeletekre. Utána a zsályalevelekkel együtt tálba tessz
A gombát dörzsöljük tisztára, a szárát vágjuk le, és dobjuk ki. A fejeket vágjuk 5 mm-es kockákra. Egy serpenyőben pirítsuk meg a gombát és a fokhagymát
A combot olajon pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymákat. Ezután felöntjük a sörrel, a húslevessel és a paradicsompürével, belekeverjük a bors
A combot és a petrezselymet 1,5 liter sós vízbe tesszük, a borssal ízesítjük, majd forralni kezdjük. 45 perccel később hozzáadjuk a feldarabolt répát és zel
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
Tűzdeljük meg a pulykamellet a vékony szalonnacsíkokkal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Tekerjük az egészet alufóliába, és közepesen meleg sütőben süssük k
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
Ugrás a lap tetejére >>