Elkészítése ugyan az, mint a paprikás csirkének, csak itt gyöngytyúkhúst használunk.
Vágd apróra a hagymát, 1 evőkanál zsírban fonnyaszd meg tedd rá az előzőleg besózott csirkeaprólékot, kevés vizet önts alá, puhára párold, majd süsd zs
A tésztát főzzük ki sós, forró vízben, szűrjük le. A csirkét 3 perc alatt süssük meg az olajon, szedjük ki és tegyük félre. Dobjuk a serpenyőbe a hagymá
A fele vajat felforrósítjuk, majd a felaprított hagyma felét megfuttatjuk rajta. A parajt megmossuk, lecsöpögtetjuk, majd a hagymához adjuk. Lefedve, alacsony foko
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, majd ismét lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül ismét lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
A galambokat sós vízben kb. 30 percet főzzük, majd tálra tesszük. Eközben a karfiolt szintén sós vízben puhára főzzük, áttörjük, majd összekeverjük a te
Ugrás a lap tetejére >>