A húst kettévágjuk, majd mindkét oldalát megpirítjuk. Kiszedjük, és vékony szeletekre vágjuk. Az olajhoz hozzáadjuk a fűszereket, beletesszük a húst, és m
A megtisztított, kiválogatott rizst az olajon a préselt fokhagymával hevíteni kezdjük. Rádobjuk a leveskockát és felöntjük fél liter vízzel. Hozzákeverjük
Elkészítési mód: A lilahagymát olivaolajon kevergetjük kicsit, majd beletesszük az apróra vágott csirkemellet. Fontos, hogy kis darabokra vágjuk a csirkét, hog
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát, és h
A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd felcsíkozzuk. A bőrét felkockázzuk, majd zsírját kisütjük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, m
A zöldséglevest megfőzzük, a spenótleveleket hozzáadjuk, és közepes hőfokon kb. 10 percig pároljuk, sózzuk. A paradicsomot megmossuk, szeletekre vágjuk.
A p
A megtisztított csirkét darabokra vágjuk. A felkockázott hagymát, félig megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, egy kevés vizet, belerakjuk a csirkét,
A feldarabolt csirkét vajon megsütjük, majd félretesszük. A zsiradékán megpirítjuk a felaprózott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, majd kevés vizet önt
Ugrás a lap tetejére >>