A savanyúkáposztát folyó vízben jól átmossuk. Az üvegesre sütött, kockára vágott szalonnával, az egyik felkarikázott sárgarépával és egy babérlevéllel
Először felszúrjuk a pálcára a tonhalat, garnálát, olajbogyót. Mindegyikből egy darabot. Majd megszórjuk finomra vágott hagymával és vinaigrette mártással.
A megtisztított csirkét felszeleteljük, lesózzuk, lisztbe panírozzuk, és forró zsírban megpirítjuk, majd felöntjük a pecsenyelével, és puhára pároljuk. A c
A megtisztított csirkét feldaraboljuk, és lesózzuk. A hagymát, gombát, petrezselymet, tárkonyt, paradicsomot, májat felkockázzuk. Forró zsírban megpirítjuk a
A csirkét megmossuk, nyolc részre vágjuk, sózzuk, és borsozzuk. A vaj és az olaj felét felhevítjük, majd elősütjük benne a csirkét. Kiszedjük, fazékba tess
A megtisztított, átmosott és lecsöpögtetett szárnyakat jól süssük át az olajban, majd dolgozzuk hozzá a csíkokra vágott gyömbért és a póréhagymát. Pár
Elkészítése ugyan az, mint a pirított libamájnak, csak itt kacsamájat használunk.
A májat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk, majd megpirítjuk őket a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, és tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>