A húst felszeleteljük, majd besózzuk. A hagymát lereszeljük, egy tálba tesszük, majd összekeverjük a felvert tojással, az összepréselt fokhagymával és a sze
A kacsa bőrét és zsíros részét távolítsd el, majd 2és1/2 cm-es kockákra vágd. Keverd össze keményítővel, szezámolajjal, ecettel, sherryvel, szójaszóssza
A csirkemelleket nyolc egyforma részre felvágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összepréseljük, a sáfrányt pedig kevés sóval
A felszelt jércemelleket besózzuk, lisztbe, tojásba, mandulás morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. Idénynek megfelelő gyümölcsöket meghámoz
Fokhagymás tejben pácoljuk a jérceszeleteket, felvert tojásban fürdetjük, majd törtmandulás zsemlemorzsában bundázzuk. Forró olajban aranysárgára sütjük, k
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a vajat, a morzsát, a mandulát és a tejföl felét, majd sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. A felver
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A megtisztított csirkét feldaraboljuk, és lesózzuk. Olajban megsütjük a lisztbe panírozott hússzeleteket, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát, gombát, és t
Ugrás a lap tetejére >>