Az almát kimagozzuk, meghámozzuk, nyolc szeletre felvágjuk. A húst megsózzuk, majd rátesszük az almát, a felaprózott kaprot, a felcsíkozott lazacot, és az egé
A hagyma felét, fokhagymát megpirítjuk a zsír felén, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és puhára pároljuk benne a megtisztított, felaprított csirkét. A
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk
Vágd apróra a szalonnát, és süsd zsírjára. Dobd bele a felkockázott húst, kevergesd míg kifehéredik. Majd szórd bele a finomra vágott vöröshagymát, ha üv
Elkészítése ugyan az, mint a lecsós libacombé, csak itt kacsacombot használunk.
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk
A megtisztított kacsamájakat olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkarikázott hagymát, szórj rá borsot, majoránnát, rázogasd meg olykor- olykor. Ha a hag
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>