Vágd apróra a
szalonnát, és süsd
zsírjára. Dobd bele a felkockázott húst, kevergesd míg kifehéredik. Majd szórd bele a finomra vágott vörös
hagymát, ha üveges
sózd meg, szórj rá piros
paprikát. A
paradicsom és
paprikacikkeket tedd bele, majd lefedve párold puhára. A puliszkához forralj 1 liter vizet.
sózd meg és kevergetés közben szórd bele lassan a kukoricadarát. Majd főzd pár percig, és fedő alatt hagyd duzzadni. Egy ki
vajazott tűzálló tálba simítsd a kész puliszkát, morzsold rá a juhtúrót, locsold rá a
tejföl felét. A lec
sós csirketokánnyal borítsd be, öntsd rá a maradék
tejfölt. 200°C- ra előmelegített sütőben 20- 25 perc alatt forrósítsd át.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>