A húst kifilézzük, kis kockákra vágjuk, sóval ízesítjük, majd kevés vajon megpirítjuk. A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd berántjuk vele a hú
A kakast vágjuk 12 darabra és engedjük fel a vörösborral. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát, répát, zellert és a fűszernövényt. Fűszerezzük a szemes bor
A kakasunkat kizsigereljük. Majd a szalonnát pirítjuk, mikor üveges rátesszük a hagymát és szintén megkapatjuk. A megtisztított kakas combját, mellét és a t
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, sózzuk, a kakukkfűvel, rozmaringgal megszórjuk, kevés olajat locsolunk rá. Eközben a kacsát besózzuk, majd n
Forrósítsuk fel az olajat, és süssük körbe a csirkehúst. Vegyük ki, és tegyük a lábosba a visszamaradt olajra az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát
Forrósítsuk fel az olajat, és süssük körbe a csirkehúst. Vegyük ki, és tegyük a lábosba a visszamaradt olajra az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát
Forrósítsuk fel az olajat, és süssük körbe a csirkehúst. Vegyük ki, és tegyük a lábosba a visszamaradt olajra az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát
Keverjünk össze egy kevés citromlevet, kettő aprított fokhagymát, egy kevés metélőhagymát, borsot, kurkumát és egy leveskockát. Ebben a keverékben pácoljuk
Ugrás a lap tetejére >>