A gombát megtisztítom és felszeletelem. A jércéket megtisztítom, és a hasukba töltöm a megsózott, megborsozott gombát. A hasüreg nyílását fogvájóval vagy
A csirkét megsózzuk. A párolóedénybe sós vizet teszünk, hozzáadjuk az ecetet, a borsot, és a fűszereket, és a csirkét 30 percig pároljuk benne. A szárnyasl
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt jércét, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. 10 perc párolás után beletess
Csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A joghurtba beletesszük a csirkemelleket és pár órára a hűtőben állni hagyjuk.
Az uborkát lereszeljük, megsó
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a sajtot felkockázzuk. A parajt leöblítjük, levágjuk a szárát, 2 evőkanál vajat felforrósítunk, majd megfonnyaszt
Az almát meghámozzuk, és lereszeljük. A zellert és a zöldhagymát felszeleteljük, majd az almával, a kétfajta túróval és a fűszerekkel összegyúrjuk. Ezzel
Csirkemellet úgy vágjuk fel, hogy nyitott szeleteket kapjunk. Sózzuk, klopfoljuk, majd a húst kicsit hagyjuk állni a hűtőben. Juhtúróval bekenjük, az őszibarac
A kacsát a sóval, borssal, kakukkfűvel bedörzsöljük, majd egy tálban összekeverjük a zsemlét egy reszelt almával, a tojással, a mazsolával és a petrezselyem
Ugrás a lap tetejére >>