Az olajon megpirítjuk a hagymát aztán rárakjuk a húst és addig pirítjuk míg fehér nem lesz, aztán megborsozzuk, megsózzuk, rakunk rá gyros port és a szárít
Áztassunk vízbe 12 hurkapálcát. A szószhoz keverjük össze egy serpenyőben a szójaszószt, az alaplevet, a mirint és a cukrot. Forraljuk fel, időnként keverget
A megtisztított kakast darabokra vágjuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, és rátesszük a felaprított hagymát. A megtisztított gombát hozzáadjuk a szalo
A szójamártást és a bort összekeverjük, majd 30 percet ebben pácoljuk a feldarabolt csirkét. Ezután a húst és a felkarikázott hagyma felét pirítani kezdjük
A felhevített Rama Rama margarinban felpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát,majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Együtt pirítjuk majd felengedjük
A csirkét darabokra szétszedjük, majd sóval, borssal fűszerezzük. Vajon megpirítjuk, majd aláöntjük a bort, és így lefedve puhára pároljuk. Végül hozzáad
A combokat elfelezzük, megborsozzuk, majd olajban kisütjük. Eközben egy jénaiba tesszük a szalonnaszeleteket, erre tesszük a combokat, majd lelocsoljuk a kifacsart
Tisztítsuk meg a csirkét, mossuk át, daraboljuk 10 részre és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután olajban pirítsuk meg mindkét oldalát körülbelül f
Ugrás a lap tetejére >>