Előző nap vágjuk szeletekre a libamájat, és áztassuk tejbe. Fedjük le, és tegyük hűtőbe. Sütés előtt öntsük le róla a tejet, és forgassuk meg lisztben.
Első lépésként a paradicsomot megmossuk és vastag szeletekre vágjuk. Miután megsóztuk, lisztbe és tojásba forgatjuk és olajban, közepes lángon megsütjük. A
A megtisztított libát felbontjuk. Bontás közben a belek eltávolításánál ügyeljünk a máj kiemelésére. Amikor a májat kivettük, az epét azonnal távolítsu
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
A fácánt sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, majd befedjük a szalonnával, és megkötjük. Így vajon megpirítjuk, és félretesszük. A megmaradt zsiradé
A combokat megtisztítjuk, majd rést vágunk rajtuk. Ezután fogunk egy tálat, beletesszük a paradicsompürét, majd hozzákeverjük az olajat, az összepréselt fokha
A zsemléket beáztatjuk, a csirkéket pedig megtisztítjuk. Ezután a hagymát olajon megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt májat és gombát. A fűszerekkel
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük össze a húst, az olajjal, a sóval és a borssal. Szúrjuk rá a húst a nyársakra, és 2 órára tegyük hűt
Ugrás a lap tetejére >>