Burgonyát kockázzuk, megsózzuk és megfőzzük. A tarhonyát lepirítjuk, sózzuk, felöntjük vízzel. Készrefőzzük. A csirkecombot felkockázzuk, szalonnát úgys
A gesztenyét 2 órán keresztül langyos vízben áztatjuk, majd wok-ban kb. 15 percig sütjük. A húst sózzuk, lisztet szórunk rá, majd a gesztenye mellé tesszük,
Keverjük össze a hozzávalókat, és töltsük a liba hasüregébe. varjuk össze a nyílást. Tegyük a libát egy kivajazott sütőedénybe, és süssük 2 órát.
E
A félig megsütött gesztenyéket a borban készre pároljuk, a zsemlét pedig tejszínbe áztatjuk. A pulykát szalonnával megtűzdeljük, sózzuk, a belsejét majorá
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, a feldarabolt májat, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Eközben a gesztenyét a levesben
A gesztenyét főzzük puhára delikátos vízben, majd megpucoljuk, s törjük össze őket. Ha jól összenyomtuk, akkor adjuk hozzá a darált húst, tojást. Ízesít
A pulyka szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit, a melléből a csontot eltávolítjuk, majd megmossuk, és kívül, belül megfűszerezzük. A gesztenyét még egys
A megtisztított, feldarabolt csirkét, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, gombát,
Ugrás a lap tetejére >>