A megtisztított csirkét daraboljuk fel és pácoljuk be sóval, borssal, fahéjjal, az összevágott hagymával, mézzel és az édes fehérborral. Jól keverjük össz
Keverjük össze a gint, limonádét, fokhagymás sót, ketchupot, Worcester-mártást és a borsot.
Forgassuk meg benne a húst. Hűtőbe pácoljuk 2 órán át, vegy
Vágjuk ki a fürjek gerincoszlopát, és terítsük ki őket. A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, és forgassuk bele a fürjeket. Tegyük 4 órára a hűtőbe.
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd ha kihűlt egy tálban összekeverjük a túróval, a lereszelt csokival és a felaprózott petrezselyemmel. Az egészet hűtő
A csirkét sózzuk meg 4 ek. sóval, majd csavarjuk fóliába, és tegyük 1,5-2 órára hűtőbe. Vegyük ki a hűtőből, és mossuk le hideg vízzel, és töröljük s
Egy tálban összekeverjük a mustárt, a mézet, az ecetet, az aromát és az olajat, majd hozzáadjuk a reszelt gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és egy részét a felsz
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a paprikát és a fokhagymát. Tegyük bele a csirkét, sózzuk, borsozzuk, és tegyük 2 órára a hűtőbe.
Melegítsük el
A húst felszeleteljük. A mártáshoz a vajat felolvasztjuk, a lisztet világosra pirítjuk benne. Beleöntjük a tejet és a tejszínt, és kevergetve sűrűre főzzük
Ugrás a lap tetejére >>