A zsemlemorzsát a vajban megpirítjuk, a szalonnát felkockázzuk, és ezt is megpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt tojást és májat. Ezekhez adjuk a megpirít
A csirkét feldaraboljuk, majd feltesszük főni. Eközben a citromot héjastul felszeleteljük, cserépedénybe tesszük, és leöntjük a borecettel és ugyanennyi víz
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, sózzuk, borsozzuk, majd egy napig ebben pácoljuk a felcsíkozott csirkemellet. Másnap a felvert tojásfehérjé
A húsokat előkészítjük, a kacsaszárnytöveket zsírjától megszabadítjuk és sütőben öt percig 200 oC-on meggrillezzük. A füstölt kacsamellet vékonyra szel
A pulykamellet felszúrjuk, sóval és borssal bedörzsöljük mindkét oldalát. A töltelékhez a zsemléket apróra vágjuk, a tejjel felforrázzuk. Ezt követően hoz
Pároljuk meg a rizst sós vízben, majd szűrjük le.
A húst csontozzuk ki, vágjuk apróra és fűszerezzük sóval, valamint borssal.
Az összevágott hagymát futt
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a csilit és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk b
A krémes vaj, a tejszín, az őrölt mandula, a cukor és a fűszerek összedolgozásával elkészítjük a kacsaszeletek bundáját. Egy mély tálban a hozzávalókat
Ugrás a lap tetejére >>