Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, felengedjük vízzel, hogy sűrű szószt kapjunk, ételízesítőt adunk hozzá. Beletessz
A hagymát megpucoljuk, és fél karikákra vágjuk. Az olajat vastag falú (pecsenyesütő) lábasban felforrósítjuk és megpirítjuk rajta a hagymát. Közben a megmo
A húsdarabokat 1½ centi vastag, jó 10 dekás szeletekre vágom. Mindegyiket megsózom, aztán egymás mellé rakom egy sütőtálba. A páchoz egy kis tálkában
A csirkét feldaraboljuk, babaérlevéllel, szegfűszeggel, citromkarikákkal lassú tűzön olajban megsütjük. 5 dkg vajjal, liszttel, a húslevessel, és a curryvel m
A felkarikázott banánt és a felszeletelt almát kevés sóval megszórjuk, majd összekeverjük a curryvel. A csirkét sózzuk, borsozzuk, majd hasüregébe tesszük a
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot, a curryt és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az elők
A mellekről fejtsd le a bőrt, csontozd ki, vágd kockákra. Szórj rá sót, kurkumát, curryt, csorgass rá olajat, és ha már a gyömbért is bele reszelted, keverd
A pulykamelleket kiklopfoljuk, majd megsózzuk. Ezután a kolbászt ledaráljuk, hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, 1 dl tejfölt. Ezzel megkenjük a hússzel
Ugrás a lap tetejére >>