A jércemellet csíkokra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszereket, mogyorót és mazsolát, majd felöltjük fehérborral és forr
A felaprózott hagymákat két kanál szójaszószba keverjük 2 ek. mézzel, a reszelt narancshéjjal, a fahéjjal és a húslevessel együtt. Felforraljuk, majd a sózo
A tisztított combokat megfűszerezzük, megpirítjuk a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, a húshoz öntjük, hozzáadjuk a paradicsompü
Egy közepes méretű serpenyőben olajat hevítünk. Amíg az olaj forrósodik, a csirkemelldarabokat megsózzuk, megborsozzuk, a paradicsomokat 1 centis karikákra vág
Fokhagymavaj:
Keverjük össze a vajat, a fokhagymát, a petrezselymet és a tabasco szószt.
A vajat nyomokdjuk a csirke bőre alá, majd tegyük a húst 1 órára a
Vágjunk négy négyzet alakú fóliadarabot. Rakjunk két-két vékonyra vágott szalonnaszeletet mindegyikre, és helyezzük rá a besózott csirkecombot.
Fektessünk
A fóliát terítsük ki, tegyünk rá szalonnaszeleteket, és a bevágott, besózott combokat. Helyezzük rá a hagymát, a paprikát, majd csomagoljuk be, és 15-20 per
Az apróra vágott szalonnát, májat és sonkát dolgozzuk össze a tojással, valamint a zsemlemorzsával. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűve
Ugrás a lap tetejére >>