Egy közepes méretű serpenyőben olajat hevítünk. Amíg az olaj forrósodik, a
csirkemelldarabokat meg
sózzuk, meg
borsozzuk, a
paradicsomokat 1 centis karikákra vágjuk. Ha már elég forró az olaj, serpenyőbe tesszük a hússzeleteket. 2-3 perces sütés után megfordítjuk a hússzeleteket és melléjük tesszük a
paradicsomkarikákat. Amíg a hús és a
paradicsom sül, megcsináljuk a mártást. Feldarabolunk 1 fél fej vörös
hagymát, és lereszelünk 1 gerezd
fokhagymát. Egy keverőtálba öntjük a
joghurtot, hozzászórjuk a vörös
hagymát és a
fokhagymát, és 2 evőkanálnyi
mustárt. Az egészet jól összekeverjük, és már el is készült az ízletes pikáns, mártásunk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>