Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. A csirkéket mossuk meg, és töröljük szárazra.Kívül-belül kenjük be a fűszerkeverékkel, tegyünk a hasukba 1-
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Tegyük a sütőtököt a tepsibe és kenjük meg 1 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozz
Osszuk 4 részre a csirkét, és alaposan sózzuk be. A megmosott és lecsöpögtetett risz felét tűzálló tálba tesszük, majd ráhalmozzuk a csirke felét, a karik
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Vágjuk apróra a vöröshagymát, és egy kevés olajon futtassuk meg. Keverjük össze a darált hússal, és a kockára vágott
A liba töltelékéhez összemorzsoljuk, és tejbe áztatjuk a zsúrkenyeret, megfonnyasztjuk a meghámozott és felaprított vöröshagymát, felkockázott zellert. Ezek
A kicsontozott húsokat hosszában szúrd fel.A nyílásba helyezz egy- egy megfelelő hosszú póréhagymát.A megtöltött csirkemelleket sóval, őrölt borssal dörzs
Egy serpenyőbe dobjuk az olajra az elfelezett hagymát, a kakukkfüvet, zsályát és rozmaringot, majd ezen megpirítjuk a galambbegyeket. Sózzuk, borsozzuk, majd hely
Melleket helyezzük 2 réteg sütőpapír közé, és klopfoljuk ki őket.
Spenót felét osszuk szét a filékre, mindegyikre tegyünk pármai sonkát, majd terítsük
Ugrás a lap tetejére >>