Elkészítése ugyan az, mint a csirkepörköltnek, csak itt gyöngytyúkhúst használunk.
A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sóval, borssal, mustárral és az összepréselt fokhagymával bedörzsöljük. A kolbászt elnegyedeljük, majd a combokba a csont h
A csirkemellett kicsontozzuk, majd mindkettőt elfelezzük. A kolbászt elnegyedeljük, majd a felvágott csirkemellek réseibe tesszük őket. Így összetűzzük a hús
A mellfiléket kiklopfoljuk, majd ketchupot kenünk rájuk, és rárakjuk a szalonnákat és a felkarikázott hagymát. Sózzuk, majd két filét egymásra teszünk, és
A csirkét megmossuk, besózzuk, megborsozzuk, és tepsibe tesszük. 6 dkg vajat aláteszünk, meglocsoljuk a citrom és a narancs levével, és előmelegített sütőben
A mellek bőrét fejtsd le, csontozd ki a húst, kockázd fel. A bőröket és a csontokat tedd egy fazékba a zöldségekkel együtt, sózd, borsozd, majd engedd fel ann
A mellfiléket sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük, majd elősütjük. Ekkor hozzáadjuk a mogyorót és a gyümölcsöket, majd felöntjük a tejszínnel és a likőrre
A feldarabolt csirkét olajon pirosra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Eközben a feldarabolt zöldségeket vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízes
Ugrás a lap tetejére >>