Salsa:
Fél friss ananász, meghámozva és kockára vágva, fél csésze durvára vágott korianderzöld, 2 piros csili, finomra vágva és kimagozva, 2 ek. pörkölt f
A jércéről finoman lefejtjük a bőrét és félretesszük. A jércehúsból eltávolítjuk a csontokat, és a mellehúsát lepasszírozzuk, majd a jércebőrre helyez
A csirkét daraboljuk fel, szórjuk meg sóval, borssal, majoránnával. Helyezzük tepsibe, öntsük le olajjal, és a sütőben szép pirosra sütjük.
A szalonnát k
A csirkemellet vegetás vízben (de lehet húslevessel is) puhára főzzük. Ha kihűlt, apró kockára vágjuk. A salátát összetépkedjük, az almát kis kockára vá
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A húst tálra téve, leöntjük a pecsenyelével, rámorzsoljuk a vaj
A madarat négybe vágjuk, leszedjük a bőrét, a húst pedig 20 percig a forró levesben főzzük. Kiszedjük, és a leveshez adjuk a vaj és a liszt keverékét. 5 per
A jércemellekről lefejtjük a húst úgy, hogy a szárnytőcsontok rajta maradjanak. A bőrét lehúzzuk, a szeleteket vékonyra kloffoljuk. Megsózzuk, lisztbe mártju
A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és nyílást vágunk a közepükbe, hogy megtudjuk tölteni. A vajat, fűszereket, sajtot összegyúrjuk, és megtöltjük vele a j
Ugrás a lap tetejére >>