A kacsát megtisztítjuk, majd zsírban megpirítjuk. Eközben a gombát a fél liter vízben teljesen puhára főzzük. Amikor a kacsa aranybarna lesz, ráöntjük a gom
Felteszek 2 jókora szem megtisztított, de meg nem hámozott krumplit főni. A csirkemellfilét felaprítom, és sóval, borssal kevert liszttel meghintem. Egy serpenyő
Első lépésként a főtt tojásokat félbevágjuk. Az egyiket lereszeljük és félretesszük egy kis ideig. Megpirítjuk a kenyeret és teszünk rá egy szelet sonkát
A madarat darabokra vágjuk, sóval, borssal és majoránnával ízesítjük, majd felforrósítjuk a zsírt, és hirtelen körbesütjük. A káposztát átmossuk, kinyom
A libát fűszerezzük meg az apróra vágott vöröshagymával, sóval, borssal és a kardamommal. Tegyük sütőedénybe, öntsük le a levessel és a borral. Süssük
A madarat szétszedjük, fűszerezzük, majd vajat hevítünk, és megsütjük rajta a fácánt. A zöldségeket kis darabokra vágjuk, vajon pároljuk pár percig, majd
Először a zsírban megpirított cukorral együtt, kevés borral pároljuk meg a legyalult káposztát, amit hagymás sóval, köménymaggal és ecettel fűszerezzük. A
A csirkét daraboljuk fel, és sózzuk meg. A forró zsiradékban hirtelen süssük át, és tegyük félre. A maradék olajban pirítsuk halványra a lisztet, eresszük
Ugrás a lap tetejére >>